Ta turen til karrieredag på Musikkfolkehøgskolen Viken i Gjøvik sentrum onsdag 8. mai kl. 10.00 – 16.00, og bli med på gratis karriereworkshop, forelesning, og auditions til BIMMs skoler i London, Berlin og seks andre byer i UK og Europa for skolestart til høsten!

Å lykkes som musiker i det kommersielle markedet er mer realiserbart enn mange tror, og det finnes mange flere veier til et karriereliv i musikkbransjen enn de fleste er klar over. Men hvor går disse veiene og hvor leder de hen?  Den 8. mai på Musikkfolkehøgskolen Viken kan du få svar på tingene du lurer på, når Viken arrangerer karrieredag i samarbeid med BIMM (British and Irish Modern Music Institute) ,Musikkutdannelese.no og Muno (Musikkundervisningen Norge) Norges største aktør innen privat musikkundervisning.

Karrieredagen er åpen for alle og inneholder gratis forelesning om karrieremuligheter i den internasjonale musikkindustrien, hvor du vil lære mer om hvordan bransjen fungerer, alle yrkene/jobbene den består av, og hvordan du kan navigere deg best mulig i landskapet. Forelesningen etterfølges av Q&A med representanter fra Musikkutdannelse.no, Muno og BIMM som svarer på dine spørsmål om bransjen. Du vil også få omvisning på Musikkfolkehøgskolen Viken med fantastisk beliggenhet i Gjøvik sentrum rett ved Norges største innsjø Mjøsa.

Dagsprogram

10.00 – 11.00 Informasjons- og karriere workshop // Forelesning om musikkbransjen og studiemuligheterLogo for Musikkfolkehøgskolen Viken

11.00 – 15.00 Omvisning for interesserte starter kl 11:00 og 14:00 på Musikkfolkehøgskolen Viken

11.00 – 16.00 Auditions // Forhåndsbooket & drop-in til musikkrelaterte studier i utlandet

 

BIMM Auditions i Norge for første gang 

Denne dagen holdes det for første gang i Norge auditions til alle bachelorprogrammene hos BIMMs skoler i London, Berlin, Hamburg, Brighton, Bilde av London hvor BIMM har sitt største collegeManchester, Birmingham, Bristol og Dublin, hvor du fremdeles kan få studieplass til høsten 2019 på studier som Music Production, Songwriting Vocals, Guitar, Bass, Drums, Music Business, Music Journalism og Event Management. Sensorer fra BIMMs hovedkontor i London kommer til karrieredagen på Musikkfolkehøgskolen Viken for å holde audtitions, og vi har noen få drop-in plasser, men vi oppfordrer deg til å reservere audition direkte hos BIMM på telefon +44 08442 646 666 eller med skjema nederst på siden. Studietilbudene består av:

 

Hvordan komme seg hit?

Karrieredagen onsdag 8. mai kl. 10.00 – 16.00,  er gratis og åpen for alle, og holdes på Musikkfolkehøgskolen Viken, Østre Totenveg 120, 2816 Gjøvik. Gratis Parkering på området  Kartlink

For generelle spørsmål og hjelp til auditionbooking, ring 920 11 622 eller skriv til andreas@muno.no

 

Reserver gratis plass på karrieredagen

Vær oppmerksom på at bekreftelse for innsendt skjema kan havne i din søppelpost.
  • Dette trenger ikke være helt presist, vi trenger bare en indikasjon på hvor mange som kommer.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.