Musikkutdannelse.no har samarbeid med ulike aktører i Norge. Gjennom gode samarbeid er vi bedre rustet til å skreddersy gode løsninger for norske søkere til BIMM sine skoler i utlandet.

Muno

 

Muno er rekrutteringsagent i Norge for alle musikk- og musikkbransjerettede utdanningstilbud hos BIMM (British and Irish Modern Music Institutes). På Muno kan man studere utøvende musikk, musikkproduksjon, låtskriving og music businness. Muno drifter i dag musikkutdannelse.no som hjelper deg med søknadsprosess, opptaksprøver, og alle spørsmål du har om studier ved BIMM.

 

 

 

Ansa

 

ANSA er organisasjonen for norske studenter i utlandet. Siden 1956 har vi arbeidet for å ivareta norske utenlandsstudenters interesser og informere om studiemuligheter i utlandet.

Ved hovedkontoret i Oslo arbeider 13 heltidsansatte fordelt på informasjonssenter, medlemsservice, sosialrådgivning, web, administrasjon, salg, politikk og media. Vi har i dag over 10 000 medlemmer og 500 tillitsvalgte fordelt på over 1 200 studiesteder i mer enn 90 land.

 

 

 

Viken folkehøyskole

Logo for Musikkfolkehøgskolen Viken

 

På Musikkfolkehøgskolen Viken legger vi til rette for at elevene skal kunne jobbe med sin egen utvikling i et musikalsk fellesskap. Viken tar utgangspunkt i den enkeltes musikalske kompetansenivå og gir deg over 100 musikkopptredener i løpet av skoleåret. Viken holder til i moderne og flotte lokaler som kan huse ca. 125 elever. Viken ligger vakkert til på Gjøvik ved vannkanten av Mjøsa.