Hvis du ser for deg en karriere som promotør, kan BA (Hons) i Event Management være det rette for deg. Studiet vil ikke bare lære deg alt du trenger for å gjøre karriere innenfor live-musikk og den kreative industrien – det vil også knytte deg sammen med de beste aktørene i bransjen, som vil gjøre karrieremålene dine oppnåelige.

Denne linjen tar for seg de komplekse og detaljrike strukturene i den moderne event-industrien, og vil utstyre deg med et viktig sett av forretnings- og management-kunnskaper. Disse vil kunne åpne dørene for et bredt spekter av karrieremuligheter. Fag du vil ha inkluderer:

• Arrangementer: konsept og design
• Sosiale medier og digital markedsføring
• Samfunns-, kultur- og sportsarrangement
• Psykologi og ledelse
• Bærekraftige arrangementer
• Kreative kommersielle arrangementer

Som elev hos BIMM får du direkte adgang til eksklusive nettverksmuligheter. Med BIMM Connect kan du ta i bruk en åpen katalog med band, låtskrivere, artister, presseansvarlige, managere, arrangører og journalister.

BERLIN

Gjennom årenes løp har mange suksessfulle artister gjort Berlin til sin base i søken etter kreativitet. Tøye grensene og utforske veivalgene som byens unike historie har lagt til rette for. På grunn av byens unike varemerke var kulturmetropolen et naturlig valg da BIMM skulle åpne sitt første institutt på kontinentet. Studentene på BIMM i Berlin følger engelskspråklig undervisning på Noisy Academy i Friedrichshain-Kreuzberg i Berlins kreative distrikt. Via sine partnere Noisy Musicworld, kan BIMM Berlin tilby topp moderne profesjonelle fasiliteter, med utstyr og programvare levert av verdensledende utstyrsleverandører og produsenter. Man er aldri langt unna en Orange eller Marshall-forsterker på noen av BIMM sine institutter. BIMM Berlin sitt læringsmiljø består av lyse og komfortable klasserom, lydisolerte rom for instrumenttimer, høyteknologiske produksjonsfasiliteter, topp moderne Mac-suiter med Ableton-sponset utstyr. Alle øvingsrom har fast backline, og i tillegg kan skolen tilby et innspillingsstudio som kan bli booket av BIMM-studenter til rabattert pris. BIMM Berlin-bygningen er en musikkindustri-base der man kan både kjøpe og leie utstyr. Bygget huser også en radio-stasjon, Berlin-grenen av det anerkjente musikkmagasinet NME, flere uavhengige innspillingsstudioer og et online billett-selskap. Alle disse gir studenter ved BIMM Berlin en umiddelbar link til det lokale kunst- og musikkmiljøet, og utstyrer studenter med alt de trenger til å korte ned veien fra drøm til virkelighet. Studerer du i Berlin og trenger backline/utstyr til din spillejobb eller turné? I kjelleren vil Noisy Academy hjelper deg og ditt band ut på veien. Alle studenter som tar en Bachelor ved BIMM Berlin har muligheten til å ta andreåret av bachelorgraden på søsteravdelingen i London.
Jeg ønsker mer informasjon