Hvis du ser for deg en karriere som promotør, kan BA (Hons) i Event Management være det rette for deg. Studiet vil ikke bare lære deg alt du trenger for å gjøre karriere innenfor live-musikk og den kreative industrien – det vil også knytte deg sammen med de beste aktørene i bransjen, som vil gjøre karrieremålene dine oppnåelige.

Denne linjen tar for seg de komplekse og detaljrike strukturene i den moderne event-industrien, og vil utstyre deg med et viktig sett av forretnings- og management-kunnskaper. Disse vil kunne åpne dørene for et bredt spekter av karrieremuligheter. Fag du vil ha inkluderer:

• Arrangementer: konsept og design
• Sosiale medier og digital markedsføring
• Samfunns-, kultur- og sportsarrangement
• Psykologi og ledelse
• Bærekraftige arrangementer
• Kreative kommersielle arrangementer

Som elev hos BIMM får du direkte adgang til eksklusive nettverksmuligheter. Med BIMM Connect kan du ta i bruk en åpen katalog med band, låtskrivere, artister, presseansvarlige, managere, arrangører og journalister.

BRISTOL

BIMM Bristol var det andre instituttet i BIMM-familien da det åpnet i 2008. BIMM sine studenter elsker Bristol for dens mange kulturelle fasiliteter. J & J og Multiverse Studios for låtskriving og innspilling, The Colston Hall for øving og The Mothers Ruin, The Stag and Hounds og The Old Duke for spillejobber. Det sies at musikken finnes overalt i Bristol, og med et hav av «Open Mic»-kvelder og spontane akustiske jammer i Castle Park sammen med andre studenter, må man si seg enig i den påstanden. BIMM sitt campus i Bristol ligger sentralt i byen, og inneholder øvingsrom, vokalstudio, låtskrivingsrom og trommerom. For å nevne noen. Alle BIMM sine fasiliteter er utstyrte med topp moderne utstyr levert av ledende leverandører. BIMMs lærere i Bristol er alle svært aktive i musikkmiljøet i Bristol og i England forøvrig. De har skrevet bøker, vunnet priser, vært managere for internasjonale artister, og spilt med noen av de beste artistene vi har. Enkelt sagt, de har virkelig gode kontakter og nettverk, og er glade for å dele av sin kunnskap og erfaring innenfor bransjen vi elsker.    
Jeg ønsker mer Informasjon