Bachelorgraden i Music and Sound Production ved BIMM er et spesialdesignet studieprogram for deg som ønsker en karriere innenfor musikkindustrien – enten som produsent, lydtekniker eller artist. Kursets mål er å gi næring til din kreative flamme, samtidig som du utvikler dine egenskaper som musikkprodusent innenfor en rekke sammenhenger. Du vil kunne jobbe med tradisjonelle studio- og liveopptak, låtskriving, live-lyd og musikk for film.

På studiet vil du lære sammenhengen mellom moderne musikk og industrien som støtter opp under den, i tillegg til å få en god innføring i personlig prosjektstyring og viktige forretningsegenskaper. Programvarene du vil bruke er standardprogrammer i industrien, og inkluderer Ableton, Logic, og Pro Tools. Disse får du bryne deg på i BIMMs cutting-edge SSL mix-studioer på moderne Apple Macs. Du får også timer innen:

• Audio fundamentals
• Mixing Multitrack Audio
• Approaches to Production & Workflow
• Studio Practice & Engineering
• Vocal Capture & Production

• Foley & Location Recording
• Creative Mix Techniques
• Creativity, Identity & Agency

Som elev hos BIMM får du direkte adgang til eksklusive nettverksmuligheter. Med BIMM Connect kan du ta i bruk en åpen katalog med band, låtskrivere, artister, presseansvarlige, managere, arrangører og journalister.

BERLIN

Gjennom årenes løp har mange suksessfulle artister gjort Berlin til sin base i søken etter kreativitet. Tøye grensene og utforske veivalgene som byens unike historie har lagt til rette for. På grunn av byens unike varemerke var kulturmetropolen et naturlig valg da BIMM skulle åpne sitt første institutt på kontinentet. Studentene på BIMM i Berlin følger engelskspråklig undervisning på Noisy Academy i Friedrichshain-Kreuzberg i Berlins kreative distrikt. Via sine partnere Noisy Musicworld, kan BIMM Berlin tilby topp moderne profesjonelle fasiliteter, med utstyr og programvare levert av verdensledende utstyrsleverandører og produsenter. Man er aldri langt unna en Orange eller Marshall-forsterker på noen av BIMM sine institutter. BIMM Berlin sitt læringsmiljø består av lyse og komfortable klasserom, lydisolerte rom for instrumenttimer, høyteknologiske produksjonsfasiliteter, topp moderne Mac-suiter med Ableton-sponset utstyr. Alle øvingsrom har fast backline, og i tillegg kan skolen tilby et innspillingsstudio som kan bli booket av BIMM-studenter til rabattert pris. BIMM Berlin-bygningen er en musikkindustri-base der man kan både kjøpe og leie utstyr. Bygget huser også en radio-stasjon, Berlin-grenen av det anerkjente musikkmagasinet NME, flere uavhengige innspillingsstudioer og et online billett-selskap. Alle disse gir studenter ved BIMM Berlin en umiddelbar link til det lokale kunst- og musikkmiljøet, og utstyrer studenter med alt de trenger til å korte ned veien fra drøm til virkelighet. Studerer du i Berlin og trenger backline/utstyr til din spillejobb eller turné? I kjelleren vil Noisy Academy hjelper deg og ditt band ut på veien. Alle studenter som tar en Bachelor ved BIMM Berlin har muligheten til å ta andreåret av bachelorgraden på søsteravdelingen i London.
Jeg ønsker mer informasjon