Bachelorgraden i Music and Sound Production ved BIMM er et spesialdesignet studieprogram for deg som ønsker en karriere innenfor musikkindustrien – enten som produsent, lydtekniker eller artist. Kursets mål er å gi næring til din kreative flamme, samtidig som du utvikler dine egenskaper som musikkprodusent innenfor en rekke sammenhenger. Du vil kunne jobbe med tradisjonelle studio- og liveopptak, låtskriving, live-lyd og musikk for film.

På studiet vil du lære sammenhengen mellom moderne musikk og industrien som støtter opp under den, i tillegg til å få en god innføring i personlig prosjektstyring og viktige forretningsegenskaper. Programvarene du vil bruke er standardprogrammer i industrien, og inkluderer Ableton, Logic, og Pro Tools. Disse får du bryne deg på i BIMMs cutting-edge SSL mix-studioer på moderne Apple Macs. Du får også timer innen:

• Audio fundamentals
• Mixing Multitrack Audio
• Approaches to Production & Workflow
• Studio Practice & Engineering
• Vocal Capture & Production

• Foley & Location Recording
• Creative Mix Techniques
• Creativity, Identity & Agency

Som elev hos BIMM får du direkte adgang til eksklusive nettverksmuligheter. Med BIMM Connect kan du ta i bruk en åpen katalog med band, låtskrivere, artister, presseansvarlige, managere, arrangører og journalister.

BRISTOL

BIMM Bristol var det andre instituttet i BIMM-familien da det åpnet i 2008. BIMM sine studenter elsker Bristol for dens mange kulturelle fasiliteter. J & J og Multiverse Studios for låtskriving og innspilling, The Colston Hall for øving og The Mothers Ruin, The Stag and Hounds og The Old Duke for spillejobber. Det sies at musikken finnes overalt i Bristol, og med et hav av «Open Mic»-kvelder og spontane akustiske jammer i Castle Park sammen med andre studenter, må man si seg enig i den påstanden. BIMM sitt campus i Bristol ligger sentralt i byen, og inneholder øvingsrom, vokalstudio, låtskrivingsrom og trommerom. For å nevne noen. Alle BIMM sine fasiliteter er utstyrte med topp moderne utstyr levert av ledende leverandører. BIMMs lærere i Bristol er alle svært aktive i musikkmiljøet i Bristol og i England forøvrig. De har skrevet bøker, vunnet priser, vært managere for internasjonale artister, og spilt med noen av de beste artistene vi har. Enkelt sagt, de har virkelig gode kontakter og nettverk, og er glade for å dele av sin kunnskap og erfaring innenfor bransjen vi elsker.    
Jeg ønsker mer Informasjon