Bachelorgraden i Music and Sound Production ved BIMM er et spesialdesignet studieprogram for deg som ønsker en karriere innenfor musikkindustrien – enten som produsent, lydtekniker eller artist. Kursets mål er å gi næring til din kreative flamme, samtidig som du utvikler dine egenskaper som musikkprodusent innenfor en rekke sammenhenger. Du vil kunne jobbe med tradisjonelle studio- og liveopptak, låtskriving, live-lyd og musikk for film.

På studiet vil du lære sammenhengen mellom moderne musikk og industrien som støtter opp under den, i tillegg til å få en god innføring i personlig prosjektstyring og viktige forretningsegenskaper. Programvarene du vil bruke er standardprogrammer i industrien, og inkluderer Ableton, Logic, og Pro Tools. Disse får du bryne deg på i BIMMs cutting-edge SSL mix-studioer på moderne Apple Macs. Du får også timer innen:

• Audio fundamentals
• Mixing Multitrack Audio
• Approaches to Production & Workflow
• Studio Practice & Engineering
• Vocal Capture & Production

• Foley & Location Recording
• Creative Mix Techniques
• Creativity, Identity & Agency

Som elev hos BIMM får du direkte adgang til eksklusive nettverksmuligheter. Med BIMM Connect kan du ta i bruk en åpen katalog med band, låtskrivere, artister, presseansvarlige, managere, arrangører og journalister.

HAMBURG

Hamburg er en by i stadig vekst, og som student ved BIMMs nye lokasjon i Hamburg vil du få alt det beste byen har å by på. Lokalene, som åpner dørene for første gang høsten 2019, ligger i hjertet av byen i livlige og kunstneriske St. Pauli. Dette gjør at du konstant er omringet av musikk og andre musikkinteresserte. Du vil få tilgang til alt det beste av utstyr og programmer, inkludert Mac-suiter og profesjonelle øvings- og innspillingsstudioer. Byen er en perfekt blanding av business and pleasure, og huser flere anerkjente musikkbedrifter. Etter endte studier ved BIMMs avdeling i Hamburg, vil man dermed i stor grad møte en økonomisk stabil industri. I tillegg har BIMM Hamburg tette bånd til både den tyske og internasjonale musikkscenen, noe som gir deg som student direkte tilgang til byens feteste venues og plateselskaper, samt de mest banebrytende festivalene. Som student i Hamburg vil du dessuten få muligheten til å ta et utvekslingsår ved et av BIMMs andre campuser i følgende byer: London, Berlin, Brighton, Manchester, Bristol og Birmingham. Skolen tilbyr studiene profesjonell musikalitet (bass, gitar, vokal og trommer), låtskriving, musikkproduksjon og musikkbusiness.
Jeg ønsker mer informasjon