Elevene på populærmusikk i London har ukentlige workshops med Live Performance alle tre årene. Her spiller du med medstudenter og får veiledning fra høyt kvalifiserte BIMM-lærere, som alle har lang erfaring fra musikkbransjen gjennom internasjonale konserter og turnéer. Studiet forbereder deg på et yrke som profesjonell musiker på et høyt nivå, gjennom teknisk utvikling på ditt hovedinstrument.

Som student på populærmusikk vil du jobbe med research og profesjonelle prosjekter gjennom ulike arbeidsmetoder, og du vil få kvalifikasjonene som trengs for å overleve i musikkbransjen. Ved siden av de faste studieemnene finnes det et godt utvalg av valgfrie moduler, som gjør at du kan forme din studiehverdag slik at den passer deg og dine prosjekter best mulig. Komponering og arrangering, musikkteknologi, og musikkpedagogikk i praksis er noen av emnene du kan velge mellom.

Populærmusikk-studiet gir deg god fleksibilitet i studiehverdagen, og en stor verktøykasse du trenger i hverdagen som profesjonell, utøvende musiker. Etter fullført bachelorgrad vil du være en allsidig musiker som behersker mange ulike moderne stilarter og er komfortabel som musiker i de fleste settinger. Du vil være klar for utfordringen som venter deg enten som session-musiker, på turné, live-opptreden på TV/radio, som musikalsk leder, jobb innenfor teatervirksomhet eller som en arrangør/komponist. Mulighetene er mange, er du klar for å gripe de?

 

LONDON

London er langt mer enn bare Englands hovedstad - London er verdens musikkhovedstad. Med fasiliteter som passer rett inn i byens status, er BIMM London det ultimate stedet å være for å bli best mulig beredt på et liv i musikkindustrien. Skolen, som åpnet i Fulham i 2013, er et fem etasjes bygg på over 1700 kvadratmeter. Det er en utrolig bygning og et vakkert sted å ha sin hverdag. Akkurat som de beste artistene i musikkens verden, stråler skolen av substans og stil. Det er 25 klasserom på skolen. Samtlige er utstyrt av ledende aktører på instrumentmarkedet: Gitarer fra Gibson, Fender og Ernie Ball, trommer og keyboard fra Yamaha, forsterkere fra Marshall, Hartke og Peavey, og mikrofoner fra Shure og Sontronics. Det er også en Mac-suite, fullt utstyrt med industrifavoritten Pro Tools, samt mikserom og post production-suiter for studenter som søker en mer teknisk rute inn i musikkens verden. Uansett hvilken retning man ser for seg en fremtid innenfor, har BIMM London alt man trenger for å gjøre realitet av sine studenters musikalske ambisjoner. En stor del av livet i musikkbransjen består av nettverk. I tillegg til førsteklasses fasiliteter og utstyr, har BIMM London dessuten Universal Publishing (Verdens største musikkpublisher, som blant annet har artister som Adele og Coldplay) som nærmeste nabo.

Fasilitetene inkluderer:

 • Fem spesialutstyrte trommerom
 • Tre trommestudioer
 • Fem Apple-utstyrte Digital Audio Workstations
 • To pianolabber
 • Tre vokalstudio
 • Tre gitar/bass-studio
 • Tre store bandrom
 • To store innspillingsstudio med akustisk-designet live-rom
 • To post production-rom.
 • En digitalmiks-suite
 • Bibliotek
Jeg ønsker mer Informasjon