Professional Musicianship (Performance i Tyskland) kombinerer instrument-undervisning på muligheten til å jobbe med musikkteknologi, låtskriving og et bredt spekter av ulike sjangre. BIMM vet at live-spilling er nøkkelen din til å bli en god musiker, så du vil også bruke mye tid på scenen. Dette vil hjelpe deg å utvikle deg og finne din nisje som utøvende musiker.

Du vil delta på ukentlige Live Performance Workshops over alle tre årene i bachelorgraden. Du vil her få spille sammen med medstudentene dine, alt guidet av høyt kvalifiserte BIMM-lærere. Du vil jobbe mye med ditt instrument, noe som vil bidra til at du får utviklet din teknikk til å holde en høy profesjonell standard, og gjøre deg i stand til å leve opp til kravene i en hvilken som helst musikalsk situasjon. Du vil også få utforske og utvikle potensielle karriereveier gjennom research og profesjonelle prosjekter, der du vil lære essesielle egenskaper som du vil trenge for å gjøre suksess i musikkindustrien.

Gjennom en mengde med valgfrie moduler, blant annet komponering og arrangering, musikkteknologi og musikkpedagogikk i praksis, kan du skreddersy din bachelor til dine personlige mål.

Fremfor alt tilbyr Professional Musicianship en fleksibilitet og en bredde på utdanningen som man ikke finner andre steder. Når du blir uteksaminert er målet at du skal være en allsidig musiker som er i stand til å jobbe innenfor en mengde stilarter, og er komfortabel med å ikle seg mange ulike musikalske drakter. Du vil være klar til å jage en rekke forskjellige karrieremuligheter, som for eksempel sessionmusiker, turnéartist, teatermusiker, dirigent og arrangør/komponist.

 

BERLIN

Gjennom årenes løp har mange suksessfulle artister gjort Berlin til sin base i søken etter kreativitet. Tøye grensene og utforske veivalgene som byens unike historie har lagt til rette for. På grunn av byens unike varemerke var kulturmetropolen et naturlig valg da BIMM skulle åpne sitt første institutt på kontinentet. Studentene på BIMM i Berlin følger engelskspråklig undervisning på Noisy Academy i Friedrichshain-Kreuzberg i Berlins kreative distrikt. Via sine partnere Noisy Musicworld, kan BIMM Berlin tilby topp moderne profesjonelle fasiliteter, med utstyr og programvare levert av verdensledende utstyrsleverandører og produsenter. Man er aldri langt unna en Orange eller Marshall-forsterker på noen av BIMM sine institutter. BIMM Berlin sitt læringsmiljø består av lyse og komfortable klasserom, lydisolerte rom for instrumenttimer, høyteknologiske produksjonsfasiliteter, topp moderne Mac-suiter med Ableton-sponset utstyr. Alle øvingsrom har fast backline, og i tillegg kan skolen tilby et innspillingsstudio som kan bli booket av BIMM-studenter til rabattert pris. BIMM Berlin-bygningen er en musikkindustri-base der man kan både kjøpe og leie utstyr. Bygget huser også en radio-stasjon, Berlin-grenen av det anerkjente musikkmagasinet NME, flere uavhengige innspillingsstudioer og et online billett-selskap. Alle disse gir studenter ved BIMM Berlin en umiddelbar link til det lokale kunst- og musikkmiljøet, og utstyrer studenter med alt de trenger til å korte ned veien fra drøm til virkelighet. Studerer du i Berlin og trenger backline/utstyr til din spillejobb eller turné? I kjelleren vil Noisy Academy hjelper deg og ditt band ut på veien. Alle studenter som tar en Bachelor ved BIMM Berlin har muligheten til å ta andreåret av bachelorgraden på søsteravdelingen i London.
Jeg ønsker mer informasjon