Professional Musicianship (Performance i Tyskland) kombinerer instrument-undervisning på muligheten til å jobbe med musikkteknologi, låtskriving og et bredt spekter av ulike sjangre. BIMM vet at live-spilling er nøkkelen din til å bli en god musiker, så du vil også bruke mye tid på scenen. Dette vil hjelpe deg å utvikle deg og finne din nisje som utøvende musiker.

Du vil delta på ukentlige Live Performance Workshops over alle tre årene i bachelorgraden. Du vil her få spille sammen med medstudentene dine, alt guidet av høyt kvalifiserte BIMM-lærere. Du vil jobbe mye med ditt instrument, noe som vil bidra til at du får utviklet din teknikk til å holde en høy profesjonell standard, og gjøre deg i stand til å leve opp til kravene i en hvilken som helst musikalsk situasjon. Du vil også få utforske og utvikle potensielle karriereveier gjennom research og profesjonelle prosjekter, der du vil lære essesielle egenskaper som du vil trenge for å gjøre suksess i musikkindustrien.

Gjennom en mengde med valgfrie moduler, blant annet komponering og arrangering, musikkteknologi og musikkpedagogikk i praksis, kan du skreddersy din bachelor til dine personlige mål.

Fremfor alt tilbyr Professional Musicianship en fleksibilitet og en bredde på utdanningen som man ikke finner andre steder. Når du blir uteksaminert er målet at du skal være en allsidig musiker som er i stand til å jobbe innenfor en mengde stilarter, og er komfortabel med å ikle seg mange ulike musikalske drakter. Du vil være klar til å jage en rekke forskjellige karrieremuligheter, som for eksempel sessionmusiker, turnéartist, teatermusiker, dirigent og arrangør/komponist.

 

BRISTOL

BIMM Bristol var det andre instituttet i BIMM-familien da det åpnet i 2008. BIMM sine studenter elsker Bristol for dens mange kulturelle fasiliteter. J & J og Multiverse Studios for låtskriving og innspilling, The Colston Hall for øving og The Mothers Ruin, The Stag and Hounds og The Old Duke for spillejobber. Det sies at musikken finnes overalt i Bristol, og med et hav av «Open Mic»-kvelder og spontane akustiske jammer i Castle Park sammen med andre studenter, må man si seg enig i den påstanden. BIMM sitt campus i Bristol ligger sentralt i byen, og inneholder øvingsrom, vokalstudio, låtskrivingsrom og trommerom. For å nevne noen. Alle BIMM sine fasiliteter er utstyrte med topp moderne utstyr levert av ledende leverandører. BIMMs lærere i Bristol er alle svært aktive i musikkmiljøet i Bristol og i England forøvrig. De har skrevet bøker, vunnet priser, vært managere for internasjonale artister, og spilt med noen av de beste artistene vi har. Enkelt sagt, de har virkelig gode kontakter og nettverk, og er glade for å dele av sin kunnskap og erfaring innenfor bransjen vi elsker.    
Jeg ønsker mer Informasjon