Professional Musicianship (Performance i Tyskland) kombinerer instrument-undervisning på muligheten til å jobbe med musikkteknologi, låtskriving og et bredt spekter av ulike sjangre. BIMM vet at live-spilling er nøkkelen din til å bli en god musiker, så du vil også bruke mye tid på scenen. Dette vil hjelpe deg å utvikle deg og finne din nisje som utøvende musiker.

Du vil delta på ukentlige Live Performance Workshops over alle tre årene i bachelorgraden. Du vil her få spille sammen med medstudentene dine, alt guidet av høyt kvalifiserte BIMM-lærere. Du vil jobbe mye med ditt instrument, noe som vil bidra til at du får utviklet din teknikk til å holde en høy profesjonell standard, og gjøre deg i stand til å leve opp til kravene i en hvilken som helst musikalsk situasjon. Du vil også få utforske og utvikle potensielle karriereveier gjennom research og profesjonelle prosjekter, der du vil lære essesielle egenskaper som du vil trenge for å gjøre suksess i musikkindustrien.

Gjennom en mengde med valgfrie moduler, blant annet komponering og arrangering, musikkteknologi og musikkpedagogikk i praksis, kan du skreddersy din bachelor til dine personlige mål.

Fremfor alt tilbyr Professional Musicianship en fleksibilitet og en bredde på utdanningen som man ikke finner andre steder. Når du blir uteksaminert er målet at du skal være en allsidig musiker som er i stand til å jobbe innenfor en mengde stilarter, og er komfortabel med å ikle seg mange ulike musikalske drakter. Du vil være klar til å jage en rekke forskjellige karrieremuligheter, som for eksempel sessionmusiker, turnéartist, teatermusiker, dirigent og arrangør/komponist.

 

HAMBURG

Hamburg er en by i stadig vekst, og som student ved BIMMs nye lokasjon i Hamburg vil du få alt det beste byen har å by på. Lokalene, som åpner dørene for første gang høsten 2019, ligger i hjertet av byen i livlige og kunstneriske St. Pauli. Dette gjør at du konstant er omringet av musikk og andre musikkinteresserte. Du vil få tilgang til alt det beste av utstyr og programmer, inkludert Mac-suiter og profesjonelle øvings- og innspillingsstudioer. Byen er en perfekt blanding av business and pleasure, og huser flere anerkjente musikkbedrifter. Etter endte studier ved BIMMs avdeling i Hamburg, vil man dermed i stor grad møte en økonomisk stabil industri. I tillegg har BIMM Hamburg tette bånd til både den tyske og internasjonale musikkscenen, noe som gir deg som student direkte tilgang til byens feteste venues og plateselskaper, samt de mest banebrytende festivalene. Som student i Hamburg vil du dessuten få muligheten til å ta et utvekslingsår ved et av BIMMs andre campuser i følgende byer: London, Berlin, Brighton, Manchester, Bristol og Birmingham. Skolen tilbyr studiene profesjonell musikalitet (bass, gitar, vokal og trommer), låtskriving, musikkproduksjon og musikkbusiness.
Jeg ønsker mer informasjon