Brighton er stedet der BIMM startet – og forhåpentligvis er det her din suksesshistorie starter også! Med tre fantastiske bygninger rundt om i byen, har skolen alt du trenger for å sette ditt spor i musikkindustrien.

BIMM sitt campus i Brighton er fordelt på BIMM East, BIMM West og BIMM House, og kan by på 14 undervisningsrom, et bredt spekter av toppkvalitets utstyr, og hele fire konsertscener. Bare størrelsen på stedet er en inspirasjon for de som drømmer om en musikkarriere!

Men Brighton sitt musikkliv er stort, og det er ikke bare på skolen du som student har mange muligheter. Som student får man også tilbud om gratis øvingsrom i Monster Studios, mens Brighton Electric ofte er brukt til auditioner og eksamener.

«The Hub» er et felles samlingssted man finner på BIMM West. Det er her man kobler av og er sammen med venner, men også utvikler sitt talent – for også når man kobler av er man sammen med noen av de beste musikalske hodene i landet.

BIMM East
Lokalisert i Brightons Rock Place. Dette var det første av BIMMs lokaler i Brighton (åpnet i 2001) og har sin helt egne atmosfære. Den vennlige følelsen er den samme i dag som når skolen ble etablert, men fasilitetene ble oppgradert i 2009 for å gjøre rom for mer eksklusive trommeutstyr og moderne Mac-rom for låtskrivere.

BIMM West
BIMM West, lokalisert i Hove’s Brunswick Street West, åpnet først i 2005. Det har vært i sentrum av BIMM Brighton sine aktiviteter siden den gang. BIMM West er en stor bygning på over 7500 kvadratmeter. Den har 9 spesialrom for undervisning og huser også skolens blomstrende fellesrom og møteplass.

Alle undervisningsrom er utstyrt med det beste profesjonelle utstyret fra produsenter verden over, samt vintage backline-utsyr som blir brukt av proffer verden rundt. Dette blir ekstra poengtert gjennom at man faktisk finner forsterkere og høytalere i bassrommene som er gitt til skolen av Stevie Wonders bassist, Nate Watts.

BIMM House
BIMM House er en fire etasjers bygg som tidligere var Hove Town Hall, og som man finner bare et steinkast unna BIMM West. is a four-storey, Det er et sted som vil få fram det beste i hver enkelt student, med multifunksjonsrom og bandrom som er plassert rundt to store scener som begge tar 100 publikummere.

Begge live-rommene har konsertstandard PA-system, lysrigg og scener. De er utstyrte med en blanding av topp moderne og vintage backline. Kanskje litt mindre glamorøst, men akk så viktig for din musikalske utdannelse, det finnes også et studierom. Her finner man moderne workstations for prosjektarbeid og øvrige studier.

Fasilitetene tilbyr:

Proff backline – Industristandard-utstyr fra merker som Mesa Boogie, Conford, Marshall, Vox, Fender m.m.

Performancerom – Konsertklare rom på alle våre tre bygg.

To trommerom – Begge utstyrte med Roland V-drum, DW akustiske sett og Zildjian cymbaler.

Keyboardrom – Utstyrt med 10 Kurzweil SP2X-keyboard.

Låtskrivingsrom – Med et Yamaha upright piano, Hammondorgel, Roland RD300SX keyboard, Marshall, Hi Watt og Ashdown-forsterkere, Fender, Takamine og Ozark acoustic guitars, and Meinl percussion.

Bassrom – Utstyrte med  en Ampeg SVT-klasse topp og et 8 x 10 kabinett, en Hartke L1000 med høytalerstack, og en Hiwatt 200 forsterker og kabinett.

To gitarrom – med valgfri forsterkere.

Vocal studio og innspillingsrom til overdub.

Jeg ønsker mer Informasjon