Som musikkby er Manchester legendarisk, og BIMM sitt nyeste campus gjør at du som student befinner deg midt i smørøyet.

BIMM sin skole i Manchester er et ultramoderne bygg med fantastiske fasiliteter og byens største musikkscener bare et steinkast unna. Skolens moderne layout er designet av den samme arkitekten som var ansvarlig for The Hacienda, den ikoniske konsertscenen som inspirerte Manchesters musikalske revolusjon på 80- og 90-tallet. Det er rett rundt hjørnet fra BIMM, og andre berømte konsertsteder som Gorilla, the Ritz, Sound Control og The Academies er også rett utenfor døren.

Det er da naturlig at BIMM i Manchester er et spennende sted og være for en aspirerende musiker. Det finnes store muligheter på og rundt skolen for musikalske talenter. Men det er mye hardt arbeid som skal gjøres også, så fasilitetene er utstyrte på en måte som legger alt til rette for at du som student skal få mest mulig ut av hverdagen din.

Alle åtte undervisningsrommene er utstyrte med PA-anlegg og backlines av industristandard, inkludert vintage og moderne instrumenter på alle felt. De har også en topp moderne Mac-suite med alt av den seneste programvaren til Music Production-studenter.

Det finnes ikke innspillingsstudioer på campus. I stedet kan skolen, gjennom sitt kontaktnett, bruke fasilitetene i anerkjente Blueprint Studios.

 

Jeg ønsker mer Informasjon