Er du en av de som vurderer en musikkutdannelse ved et av BIMMs åtte colleges i utlandet? Opptaksprøve for vokal-linjene kan nå avlegges i Oslo!

I samarbeid med BIMM ønsker vi å tilby opptaksprøver til BIMM her i Norge, slik at veien inn i en spennende og internasjonal musikkbransje blir litt lettere. Den 9. mars inviterer vi alle sangere til en uforpliktende audition til de utøvende studiene ved BIMM.

Ved å tilby opptaksprøver i Norge ønsker vi å senke terskelen for deg som vurderer å ta en utdannelse innenfor musikk i utlandet. Det kan være forvirrende å sitte hjemme å søke og gjennomgå opptaksprøvene «remote» (altså at man filmer seg selv og sender inn).

Opptaksprøvene vil være uformelle og hyggelige, hvor en representant for BIMMs vokallinje vil vurdere sangferdigheter og generell musikkteoriforståelse. I tillegg vil vår veileder Andreas være tilstede for å hjelpe deg med søknaden, UCAS og alle spørsmål du måtte ha rundt studiene ved BIMM.

Et godt tips til deg som er usikker: kom på opptaksprøve og prøv først, så kan du ta valget etterpå. Å delta på opptaksprøvene og søke er helt uforpliktende.

For å melde deg på fyller du bare ut dette skjemaet:
Påmelding til vokal audition // BIMM

Tid og sted:
9. mars 2019, mellom kl. 12.00 – 18.00 i MUNOs lokaler:
Alfheim 26, 1384 ASKER