Hamburg er en by i stadig vekst, og som student ved BIMMs nye lokasjon i Hamburg vil du få alt det beste byen har å by på. Lokalene, som åpner dørene for første gang høsten 2019, ligger i hjertet av byen i livlige og kunstneriske St. Pauli. Dette gjør at du konstant er omringet av musikk og andre musikkinteresserte. Du vil få tilgang til alt det beste av utstyr og programmer, inkludert Mac-suiter og profesjonelle øvings- og innspillingsstudioer.

Byen er en perfekt blanding av business and pleasure, og huser flere anerkjente musikkbedrifter. Etter endte studier ved BIMMs avdeling i Hamburg, vil man dermed i stor grad møte en økonomisk stabil industri. I tillegg har BIMM Hamburg tette bånd til både den tyske og internasjonale musikkscenen, noe som gir deg som student direkte tilgang til byens feteste venues og plateselskaper, samt de mest banebrytende festivalene.

Som student i Hamburg vil du dessuten få muligheten til å ta et utvekslingsår ved et av BIMMs andre campuser i følgende byer: London, Berlin, Brighton, Manchester, Bristol og Birmingham.

Skolen tilbyr studiene profesjonell musikalitet (bass, gitar, vokal og trommer), låtskriving, musikkproduksjon og musikkbusiness.

Jeg ønsker mer informasjon