De tre siste seksjonene her tar for seg personal statement (motivasjonsbrev), referanseperson og innsendingen av UCAS søknaden din.

I personal statement seksjonen er det viktig å bruke litt tid og få frem hvem du er (bakgrunnen din og ferdighetene dine), mål og ambisjoner både med studiet og karrieren din videre og hvorfor du ønsker å studere musikk. Ta gjerne kontakt med oss på andreas@muno.no om du vil at vi skal lese over og komme med tilbakemelding til deg.

Reference seksjonen ber deg sette opp kontaktinfo. til en referanseperson. Her anbefaler vi å bruke tidligere lærer eller ev. arbeidsgiver. Det er ikke viktig at dette er en person som er relevant til musikkstudiene, men noen som kjenner deg godt til å bekrefte opplysningene du har gitt til UCAS, utdanningen din og at du er en god student. Vedkommende vil få en epost med link og passord når du klikker send. Hen må logge seg inn og skrive sin referanse på UCAS siden og sende denne inn. Når dette er gjort vil du se at denne seksjonen er fullført.

Etter at disse to seksjonene er fullført kan du fullføre og sende inn søknaden din. Her kommer du til en betalingsside hvor du betaler for å sende inn søknaden din til BIMM og får en bekreftelse på at søknaden er sendt. Da er det bare å smøre seg med tålmodighet. Vanligvis går det 1-3 uker før du hører fra BIMM. De vil da sende deg en e-post med informasjon om veien videre.

 << Episode 5: Education og EmploymentEpisode 7: Videre prosess og opptaksprøver >>