Performance er et studie innenfor utøvende musikk. Studiet er svært bredt og tilbyr mange ulike retninger, og du velger selv mellom hovedinstrumentene vokal, gitar, bass eller trommer. Du lærer alt fra å jobbe som musiker i et teater og være session-musiker i et innspillingsstudio, til å turnere land og strand rundt med store artister.

På studiet vil du lære deg å bli en allsidig musiker, og du vil etter hvert være istand til å ta alle musikalske utfordringer på strak arm. Vi tilbyr arrangering og komponering, musikkpedagogikk og musikkteknologi, i tillegg til undervisning og tett oppfølging på ditt valgte instrument. Som uteksaminert vil du holde høy profesjonell standard på ditt instrument, og kunne jobbe innenfor mange ulike kontekster og stilarter.

Ved BIMM blir det også tungt fokusert på live-spilling, da dette er en sentral del av utviklingen til enhver profesjonell musiker. Derfor får du som student mange muligheter til å stå på scenen, både gjennom BIMM eller på store og små scener rundt om i byen.

Så hva venter du på? Ta kontakt med BIMM, slik at BIMM kan sette deg i kontakt med musikkindustrien!

Jeg ønsker mer informasjon

Skoler med dette kurset